Ricoh lanceert intelligente A4 kleurenprinters die aan de nieuwe vereisten van een digitale werkomgeving voldoen
10.12.2019

Ricoh lanceert intelligente A4 kleurenprinters die aan de nieuwe vereisten van een digitale werkomgeving voldoen

Vilvoorde, 10 december 2019Vilvoorde – Het gamma is onderdeel van Ricohs ‘Dynamic Workplace Intelligence’ en maakt gebruik van Ricohs ‘Always Current Technology’ om ervoor te zorgen dat de technologische ontwikkeling naadloos aansluit bij de behoeften van de klanten.

Ricoh lanceert intelligente A4 kleurenprinters die aan de nieuwe vereisten van een digitale werkomgeving voldoen

Het platform ‘Always Current Technology’ geeft mensen de mogelijkheid om slimmer te werken met technologieën die schaalbaarheid, beveiliging, duurzaamheid en eenvoud bieden. Gebruikers kunnen nieuwe applicaties, functies en upgrades meteen op hun apparaat downloaden en installeren. Dankzij dit platform kunnen de capaciteiten van digitale werkomgevingen op basis van hun actuele behoeften worden geschaald en tegelijkertijd worden hun beveiligingsfuncties en software volledig up-to-date gehouden. Hiermee wordt onmiddellijk toegang geboden tot upgrades die op de markt verschijnen, waardoor geen nieuwe hardware voor extra functionaliteiten moet worden aangekocht of niet moet worden gewacht tot contracten aflopen. Verder zorgt RICOH Intelligent Support ervoor dat upgrades snel vanop afstand kunnen worden uitgevoerd en dat de uptime van de gebruiker optimaal is.

De volgende vier nieuwe, intelligente A4-kleuren multifunctionele printers (MFP’S) zijn vanaf nu verkrijgbaar:

  • Ricoh IM C300
  • Ricoh IM C300F
  • Ricoh IM C400F
  • Ricoh IM C400SRF

Deze apparaten printen met snelheden van 30-43 bladzijden per minuut. Ieder model heeft een print-, scan- en kopieerfunctie, terwijl de IM C400SRF ook afwerkingsmogelijkheden heeft.

De nieuwe apparaten maken gebruik van Ricohs nieuwe Smart Operation Panel en zijn uitgerust met een verbeterde processor die snellere overgangen tussen applicaties en een soepel, responsief touchscreen biedt. Experts van Ricoh kunnen het Smart Operation Panel van een apparaat op afstand bedienen om problemen snel op te lossen en automatische firmware updates uit te voeren.

Bedrijven van alle formaten moeten zich aanpassen aan verandering en informatie met een ongekende snelheid verwerken. Al meer dan 80 jaar ondersteunen we klanten bij hun transformatie en ontwikkelen we oplossingen die aan hun specifieke behoeften voldoen. Deze nieuwe Intelligent Devices maken het voor onze klanten mogelijk om op elk moment de applicaties te installeren die ze graag willen gebruiken – waardoor ze slimmer en efficiënter kunnen werken.Eric Gryson, CEO Ricoh Belgium & Luxembourg
Meer weten over Ricohs nieuwe Intelligent Devices, Always Current Technology en Ricohs Dynamic Workplace Intelligence? Bezoek dan https://www.ricoh.be/nl/over-ons/bedrijf/edw/dynamic-workplace-intelligence.html

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.