Au FESPA 2019, le portefeuille évolutif de Ricoh soutient une diversification rentable
14.02.2019

Ricoh’s groeiende portfolio ondersteunt rendabele diversificatie op FESPA 2019

Ricoh Europe, Londen, 14 februari 2019 – Ricoh’s snelgroeiende portfolio zal FESPA bezoekers tonen hoe ze hun dienstenaanbod en mogelijkheden kunnen diversifiëren en nieuwe markten kunnen verkennen.

FESPA 2019
Ricoh zal op FESPA vlakbed-, grootformaat-, Direct to Garment-, losblad- en inkjetprintkoptechnologieën tonen
Op haar 304 m² grote stand B4 K31 in Messe München zal Ricoh van 14 tot en met 17 mei oplossingen presenteren die printproductieomgevingen ondersteunen om hun dienstenaanbod te versterken of uit te breiden.
Zo zal de Ricoh Pro™ L5160 rol-naar-rol grootformaat latexprinter te bewonderen zijn, een systeem dat speciaal ontwikkeld is als antwoord op de toegenomen behoefte aan mogelijkheden voor het verzorgen van een breder scala aan jobs, snellere productie van kleine oplages en productiviteitswinst. Het systeem, dat vanaf april 2019 in Europa beschikbaar is, levert een hogere productiviteit en betere prestaties dan zijn voorganger. Tegelijkertijd vergt het minder onderhoud en biedt het een uitstekende kwaliteit.
Voor wie de overstap wil maken naar kledingdecoratie, zal niet alleen de gebruiksvriendelijke Ri 100 Direct to Garment-printer te bekijken zijn maar ook de Ri 6000 Direct to Garment-oplossing, die geschikt is voor hogere productie-eisen. Beide stellen printbedrijven in staat om flexibele, rendabele digitale printdiensten aan te bieden voor een assortiment digitaal te bedrukken producten. Denk bijvoorbeeld aan T-shirts, stoffen tassen, hoody’s, sweatshirts en sokken.
Live productie van inspirerende applicaties op het vijfkleuren Ricoh Pro™ C7200x kleuren losblad productiesysteem zal de creatieve en veelzijdige printmogelijkheden van een vijfde kleurstation laten zien op verschillende media.
In de oplossingenhub zal het nieuwste op het gebied van intuïtieve softwaremogelijkheden demonstreren hoe consistent nauwkeurige en kwalitatief hoogwaardige productie te realiseren is via één en hetzelfde workflowplatform. Zo zal de ColorGATE productieserver aanwezig zijn. Het gelijknamige bedrijf werd in december 2018 overgenomen door Ricoh.

Daarnaast zal er ook een nieuw grootformaat vlakbedsysteem te ontdekken zijn plus interessant nieuws op het gebied van Direct to Garment-, inkt- en printkoptechnologie. Verdere informatie wordt binnenkort meegedeeld.

Ricoh kerntechnologieën op het gebied van zowel printkoppen als inkten vormen de hoeksteen van het hele inkjetportfolio. Voor wie voordeel wil halen uit de nieuwste innovaties voor diverse applicaties in sectoren zoals signs & displays, textiel en decoratie, zal Ricoh’s team van experts aanwezig zijn voor antwoorden op vragen over OEM-adoptie van die technologieën en hulp daarbij.
Graham Kennedy, Head of Commercial Ink Jet Business, Commercial and Industrial Printing Group, Ricoh Europe, zegt: “Dit is onze vierde FESPA. Elk jaar wordt onze stand groter en groter om plaats te bieden aan ons groeiende portfolio. Onze nieuwste aanwinsten zijn speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de functionaliteit, kwaliteit en mogelijkheden van onze oplossingen voldoen aan de groeiende behoeften van klanten. We zijn ook enthousiast om te laten zien hoe onze nieuwste technologieën elkaar versterken en complementair zijn. Tegelijkertijd stellen ze onze klanten in staat om nieuwe markten te betreden en nieuwe initiatieven te ondernemen met de geruststellende zekerheid dat ze een beroep kunnen doen op Ricoh’s expertise als dat nodig is.”
Tijdens de beurs kunnen bezoekers specialisten van Ricoh ontmoeten en bespreken hoe ze hun productiehorizon kunnen verbreden en nieuwe inkomstengenererende kansen kunnen creëren.
Meer informatie is beschikbaar op www.ricoh-europe.com.

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.