Ricoh Academy

Printen Twitter Facebook Delicious LinkedIn

De ‘Ricoh Academy’ staat borg voor het uitwerken en opzetten van trainingsprogramma’s die specifiek zijn afgestemd op de noden van elk bedrijf. Interne en externe klanten kunnen hiervoor altijd op experts rekenen om de trainingen te geven en de veranderingsprocessen vlot te integreren met hun bedrijfsstrategie.

Sales en People Management

De Ricoh Academy staat garant voor Sales en People Management trainingen die ‘op maat’ zijn samengesteld. Wij volgen geen voorgekauwd lessenpakket maar bepalen, aan de hand van de behoeften van de klant, de specifieke situatie en aanpak.
De trainingen bestaan voornamelijk uit praktisch georiënteerde workshops die de werknemers meteen kunnen toepassen in hun dagelijkse werksituaties .

De people management trainingen zijn geschikt voor managers en hebben één doel: leiderschapsstijlen effectiever maken en medewerkers motiveren door communicatie en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.


In de People Management trainingen wordt er concreet ingezoomd op de gedragsstijlen van werknemers en aanvullend ook op correcte communicatie en leiderschap. Gedurende deze training worden tools aangereikt waarmee managers werknemers kunnen helpen om hun professionele doelstellingen te behalen.

Sales targets worden moeilijker behaald, klanten bieden steeds meer weerstand, sales-cycli duren steeds langer,.. Dit zijn slechts enkele heikele punten waar verkopers vandaag de dag het hoofd aan moeten bieden.


Omdat consultatieve selling ook onze business is, kan Ricoh u begeleiden om een toegevoegde waarde te bieden in uw verkoopsproces.
Onze sales trainingen zjin voor iedereen geschikt, van medewerkers die geen of weinig ervaring
hebben tot ervaren verkopers die omkadering voor hun aanpak wensen.

Naar boven

Bekijk onze video

Insluiten

Naar boven

Ricoh Academy: Waarom met ons werken?

• Dezelfde vorming voor eigen werknemers
• Vanuit eigen ervaring in B2B-sector
• Sterke organisatorische basis en structuur
• Expertise van trainers
• Steun van de Vlaamse regering
• Q-for kwaliteitslabel (mogelijkheid tot gebruik van opleidingscheques)
• Praktische workshops en 'in the-field' training
• Flexibele leertrajecten
• Concurrentiële prijzen

Naar boven

De persoonlijke aanpak van Ricoh Academy

"Ricoh heeft een goed uitgebouwde afdeling die zich richt op training en ontwikkeling van haar eigen medewerkers maar die evengoed voor externe klanten specifieke in-house trainingen kan opstellen. De Ricoh-trainers hebben een heel gedegen expertise in het geven van opleidingen in sales en people management. De trainers zijn heel flexibel en luisteren echt naar onze noden zodat ze een opleiding kunnen aanbieden die heel nauw aansluit bij onze wensen." Céline Caveye, Director Human Resources, ARSEUS.

Naar boven

Verwante links

Geniet nu van 10% korting op alle Sales en People Management Trainingen!

Klik hier