Learning Services

Printen Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Ondersteuning bieden om je kennis nog meer uit te breiden

De Ricoh Learning Services vereenvoudigen en stimuleren de leermogelijkheden in organisaties, grote of kleine, commerciële of niet. Wij leveren innovatieve technische oplossingen alsook consultancy en training om de Learning Services in de best mogelijke manier in uw omgeving in te zetten.

Met de Ricoh Learning Services krijg je verschillende producten (Smart Presenter app, interactieve whiteboards en tables, projectoren,…), die perfect passen in het concept van Paperless Learning. Samen vormen ze een perfect naadloos werkende leeromgeving.

Naar boven

Learning Services

image two

Interactive Whiteboard

Jouw nieuwe leerervaring is niet compleet zonder het Interactive Whiteboard van Ricoh. Schrijven verloopt net zo vlot als bij een klassiek schoolbord. Gebruik het als een scherm om presentaties, beelden, documenten of video’s te bekijken. Maar er is meer. Als je verschillende whiteboards op verschillende locaties hebt, kun je deze verbinden en informatie delen, zelfs over de hele wereld, net alsof je je in dezelfde ruimte bevindt.

image three

Interactive Learning Table

De Interactive Learning Table is in feite een grote tablet met een multipoint horizontaal touchscreen, waarbij een hele groep studenten tegelijk met het materiaal aan de slag kan. Dit stimuleert de interactie tussen de studenten en tilt samenwerking en communicatie tot een nieuw niveau. Ricoh Learning Services levert de Interactieve Learning Table in verschillende formaten en versies, ook met verschillende soorten software voor verschillende leerdoeleinden.

image four

Video Learning Book

Soms kun je dingen leren door gewoon een video te bekijken. Kijk hoe het moet en krijg wat toelichting.

Deze leeroplossing is speciaal bedoeld voor groepen die niet snel toegang hebben tot andere hardware en videogebaseerde informatie moeten leren. Doelgroepen die wegens een beperking problemen hebben met het gebruik van een computer of tablet, zijn met deze ‘boeken’ ook enorm geholpen. Een meerwaarde ligt in het feit dat de studenten niet worden afgeleid door de talrijke opties van een met het internet verbonden tablet.

Ricoh Learning Services levert Video Learning Books in verschillende formaten, met of zonder additionele papieren pagina’s.


Naar boven

Verwante links

Download de Learning Services brochure

Customer case

Etude de cas

Lees de volledige customer case van Audi Brussels