Document Outsourcing

Minimaliseer de kostprijs en de problemen van documentbeheer door outsourcing aan experts.

Printen Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Verwante links

Weten hoe u uw documenten efficiënt en in-house kunt beheren kan een uitdaging zijn. Ricoh kan u helpen bij het beheren van al uw documentintensieve processen of door het doeltreffend beheren van uw centrale reprodienst, uw postkamer-, scan- en archiveringsdiensten. U bespaart altijd tijd en geld. Of het nu gaat om het verwerken van facturen op de financiële afdeling, HR-records of de integratie van uw machinepark met uw centrale repro; met outsourcing kunt u uw personeel meer tijd geven om uw bedrijf te laten groeien.

Naar boven

Business Process Services

Man in an office looking forward.
Document Services Outsourcing

Geniet van alle voordelen van het outsourcen van documentservices, geleverd bij u op locatie, met uw eigen apparatuur. Of het nu is voor uw centrale repro, postkamer, scan- en archiveringsservice of gewoon om te zorgen dat de apparaten in uw afdelingen klaar en beschikbaar zijn voor al uw gebruikers, garandeert Ricoh dat u de juiste hulpbronnen heeft wanneer u ze nodig heeft. Zo bespaart u tijd en voegt u waarde toe aan uw bedrijf.

Woman standing at an office window holding a folder.
Document Process Outsourcing

Consultants van Ricoh begrijpen de wensen van uw bedrijf en hoe u uw documentstromen beheert. Hierdoor kunnen ze een documentprocesworkflow definiëren die overeenkomt met uw vereisten en die de efficiëntie van uw bedrijf vergroot. Door het outsourcen van sommige of alle documentprocessen, garanderen we dat u de juiste informatie krijgt wanneer u die nodig heeft. Laat het beheer van uw documenten over aan Ricoh.

Click & Post
Click & Post

Met de Ricoh ‘Click & Post’ – service kunt u vanop uw werkplek uw aangetekende brieven en facturen printen, verzendklaar maken, frankeren en versturen in slechts enkele muiskliks.

Naar boven

Meer hulp nodig?
Neem contact op met Ricoh via het contactformulier.

Naar boven