Werken bij onze organisatie

Kom bij ons werken en we werken voor jou

Ga de uitdaging aan en stap in een vernieuwende wereld.

Printen Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Verwante links

  • Ons merk

    imagine. change. Ricoh verandert haar zakelijke activiteiten door verbeelding, duidelijkheid en visie.

Bij ons werken betekent dat je de wereld instapt van een vernieuwende leider op het gebied van documentmanagementsystemen. Wij zijn actief in 180 landen en hebben wereldwijd ruim 100.000 medewerkers. We zijn ondernemend en vinden ook voor jou steeds nieuwe mogelijkheden.

Op zoek naar hoe het beter kan

Onze winstgevendheid is jaar na jaar gegroeid. Om deze groei verder te zetten, zoeken wij continu naar manieren hoe we de processen, productiviteit en efficiëntie kunnen verbeteren. Daar hoort ook bij dat we steeds op zoek zijn naar manieren hoe onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen, zodat zij actief blijven bijdragen aan de groei van de organisatie.

Wij willen onze medewerkers een omgeving bieden waarin zij voortdurend uitgedaagd en geïnspireerd worden, waarin zij goed kunnen presteren en zich ontplooien. Daarom bieden wij hen een cultuur aan waarin ontwikkeling, diversiteit en respect vanzelfsprekend zijn en er open van gedachten gewisseld kan worden.
Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers die hun talenten resultaatgericht inzetten, respect hebben voor anderen en geloven in maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde, creatieve, vernieuwende medewerkers die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze organisatie.
Je bent...

  • gedreven om nieuwe ideeën te ontwikkelen 

  • gemotiveerd door het delen van kennis en ideeën 

  • optimistisch ten aanzien van nieuwe uitdagingen en kansen 

  • creatief in het vinden van nieuwe oplossingen en manieren om beter te ondernemen 

  • enthousiast voor het milieu en voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Naar boven