Ricoh is vereerd met vijfvoudige bekroning van Buyers Laboratory LLC

Printen Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Ricoh is vereerd met vijfvoudige bekroning van Buyers Laboratory LLC

Vilvoorde, 26 juli 2017Ricoh Europe kondigt vandaag aan dat het voor zijn productlijnen vijf overwinningen heeft behaald in de Buyers Laboratory LLC (BLI) 2017 Summer Pick Awards.

Het bedrijf kreeg de prijzen voor Uitstekende multifunctionele printer voor middelgrote werkgroepen, Uitstekende multifunctionele printer voor grote werkgroepen, Uitstekende multifunctionele afdelingsprinter, Uitstekende afdelingsprinter en Uitstekende multifunctionele copyprinter van 25 ppm.

De uiterst vakkundige technici en redacteurs van BLI hebben deze modellen beoordeeld en vergeleken met de concurrentie. Ze bleken het erg goed te doen in de testlaboratoria van BLI.

“Onze Pick-prijzen erkennen producten die uitstekende prestaties leveren in de strenge labotesten van BLI”, vertelt David Sweetnam, directeur Onderzoek en Labservices bij BLI EMEA/Azië. “De vijf prijzen die we toekennen in de zomer van 2017, erkennen de investeringen en innovaties waarmee Ricoh Europe zijn productengamma blijft ontwikkelen, voor grote en kleine bedrijven. Stuk voor stuk benadrukken ze de veelzijdige troeven van Ricoh’s productengamma.”

Eric Gryson, CEO Ricoh Belgium/Luxembourg: “Wij beschouwen deze bekroningen als een erkenning van onze leiderspositie. Als het erop aankomt de best mogelijke apparatuur op de markt te brengen voor grote en kleine bedrijven, zijn wij onklopbaar. Wie op een kruispunt van industrieën actief is, heeft zo efficiënter toegang tot informatie, nu en in de toekomst.”

Ricoh ontving BLI-bekroningen in de volgende categorieën:

Uitstekende multifunctionele printer voor middelgrote werkgroepen
Ricoh MP 402SPF
Uitstekende multifunctionele printer voor grote werkgroepen
Ricoh MP 501SPF
Uitstekende multifunctionele afdelingsprinter
Ricoh MP 601SPF
Uitstekende afdelingsprinter
Ricoh SP 5310DN
Uitstekende multifunctionele copyprinter van 25 ppm
Ricoh MP 2555 Series
Meer informatie over het productengamma van Ricoh Europe vindt u op http://www.ricoh.be/nl/product/index.aspx.

Naar boven

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf dat al meer dan 80 jaar de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh met services en technologieën die inspireren tot innovatie, aanzetten tot duurzaamheid en helpen de business te groeien. Dit doen we met oplossingen op het gebied van printing, document management, production printing, visual communications, IT- en outsourcingsdiensten, digitale camera’s en industriële oplossingen.

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in ongeveer 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2016 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.209 miljard yen (ongeveer 19,6 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar www.ricoh.be/presse

Voor meer informatie, contacteer:
Blue Chilli
Sophie Lambert
Tel.: +32 (0) 477 91 45 72
E-mail: sophie@bluechilli.be
Website: www.bluechilli.be

Naar boven