Dankzij mobiele printer en scanner van Ricoh kan Child Focus snel affiches verspreiden

Printen Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Dankzij een mobiele printer en scanner van Ricoh kan Child Focus snel affiches verspreiden

Vilvoorde, 7 februari 2012 - Ricoh Belgium, marktleider in kantooroplossingen, document management en printproductie, is één van de bedrijven dat samenwerkt met Child Focus. Deze organisatie gaat op zoek naar verdwenen en vermiste kinderen. Snel reageren als een kind verdwijnt, is de boodschap. Daarom rukt Child Focus uit met een zogeheten ChildMobile. Deze bestelwagen is uitgerust met een scanner en printer, geschonken door Ricoh, waardoor het mogelijk is om ter plaatse binnen enkele uren duizend affiches en/of vignetten af te drukken, die de vrijwilligers daarna kunnen verspreiden. 

Ricoh steunt Child Focus met woord en daad
Eric Gryson, de CEO van Ricoh Belgium & Luxemburg, geeft aan waarom Ricoh dit initiatief steunt: “Een kind verliezen is het ergste wat ouders kan overkomen. De inzet van Child Focus om verdwenen kinderen terug te vinden, appreciëren wij in die mate dat we beslist hebben om zelf een steentje bij te dragen. Door gratis toestellen ter beschikking te stellen kan deze organisatie beter functioneren, en kunnen wij een maatschappelijk doel steunen, wat past binnen de bedrijfsfilosofie van Ricoh.”

Child Focus - Eric Gryson

Partner van Child Alert
Child Focus heeft recent een nieuwe formule in het leven geroepen, Child Alert. Dit is een methode om, in geval van een verdwijning van een kind waarbij er onmiddellijk levensgevaar is, de inwoners van België zo snel mogelijk te waarschuwen. Daarvoor wordt ook een beroep gedaan op vrijwilligers en bedrijven. Ricoh is één van die bedrijven en schakelt tijdens zo’n Child Alert al zijn interne communicatiekanalen (infoborden, intranet …) in om de boodschap zo snel en zo breed mogelijk te verspreiden.

Meer info op www.childfocus.be en www.childalert.be

 

,
Over Ricoh Belgium
 
Al sinds de oprichting in 1985 is Ricoh Belgium steeds mee geëvolueerd met zowel de markt als de technologie. Naast de rol van leverancier van kantooruitrusting stelt Ricoh Belgium vandaag aan haar klanten afdrukoplossingen (Office Solutions) voor, documentbeheer (Managed Document Services), toestellen voor printproductie (Production Printing) en het beheer van IT-diensten (IT Services). Doelstelling van Ricoh Belgium is om het volledige beheer van zowel de documentenstroom als de IT-infrastructuur van zijn klanten te verzekeren. Daarvoor kan het terugvallen op de performantie van haar technologie, op een consistent aanbod van diensten en op de kwaliteit van haar teams. Door het leveren van zowel diensten, consultancy, software als apparatuur aan kleine, middelgrote en grote ondernemingen, positioneert Ricoh Belgium zich als ‘one stop shop’ voor het moderniseren van werkruimtes, het verbeteren van documentprocessen, het verhogen van de performantie en het laten stijgen van de winstgevendheid.

Voor meer informatie: www.ricoh.be, tel +32 2 558 22 11, e-mail info@ricoh.be

Perscontact

Voor meer informatie of een interview, contacteer
Luc Engelbos bij Blue Chilli
Tel.: +32 (0) 495 30 29 99
E-mail: luc@bluechilli.be

Naar boven